Website meisjesmode.nl

Het idee. 

Het starten van een bedrijfje voor het via internet verkopen van kleding, schoenen, accessoires en verzorgingsproducten voor meisjes.

De website.

Er is een website met de naam meisjesmode.nl. Die website heeft een koppeling met facebook en youtube en is summier gevuld om toch al iets te kunnen zien en een goede indruk te kunnen krijgen.  Ervaring leert ons ook dat de toekomstige eigenaars nog allerlei wensen voor veranderingen hebben. Door op het plaatje te klikken gaat u naar de website. Maar let op...de website is dus nog lang niet af.  

 

Voor wie is dit?

Voor iedereen die een bedrijfje wil opstarten en enige kennis heeft van de producten die verkocht gaan worden. Maar onze gedachte ging ook uit naar bijvoorbeeld 2 of 3 moeders van dochters die samen deze uitdaging aangaan. 

Wat kunnen wij u bieden?

Naast het idee en de productkennis zijn er nog een aantalen zaken nodig voordat u een bedrijfje gaat opstarten. Doorgaans begint het met een Business Case. U moet precies weten wat u wilt gaan doen en of dat wel een plan is dat uiteindelijk geld oplevert. Soms noemt men dat het 'verdienmodel'. Dan is er nog een bedrijfsplan nodig, hoe gaat u alles organiseren. Als laatste nog de website of webshop.

Met al deze zaken hebben wij ruime ervaring en kunnen wij u helpen. Onze aanpak is heel pragmatisch, dat betekent dat wij direct laten zien hoe het in de praktijk werkt. 

Hoe nu verder?

Als u belangstelling heeft neemt u, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij maken dan een afspraak met u na te gaan waar wij op uw wensen kunnen aansluiten. Na dat gesprek ontvangt u, binnen enkele dagen, van ons een voorstel. Tot en met dat voorstel zijn er geen kosten voor u aan verbonden en u weet precies waar u aan toe bent als u besluit verder te gaan. Leuker kunnen we het niet maken.